English EN Nederlands NL

The Southern Daughters

Home

Welkom op de website van The Southern Daughters

Even voorstellen! Wij zijn de familie Dutour Geerling en hebben sinds februari 2009 officieel de Southern Daughters kennel en fokken wij volgens de regels van de Raad van Beheer en NGSC. We zijn hier met drie dames en een heer en zo af en toe heeft de beestenboel hier een nestje, we streven naar gezonde, mooie maar vooral ook lieve Gordons.

Arline

Al ons hele leven worden wij omringd door honden. In het verleden hadden we oa. een Airdale Terrier en 2 Boxers, de jongste was uit ons eerste eigen nestje. We hebben in 2005 onze eerste Gordon Setter gehaald, namelijk Arline van The Glossy friends! Een schat en lekker eigenwijs, kortom een echte Gordon. In 2008 kreeg ze haar eerste nestje van 6 gezonde hummels, waarvan wij een teefje hebben gehouden, Azora. Afgelopen winter 2009-2010 hadden we weer een nestje van Arline met Magic Ninja's Chrysagon en ook daarvan is een teefje bij ons gebleven; Magic. Magic is het teefje met het roze bandje bij de foto's van het nestje.

In november 2008 heeft onze oudste dochter Manon met haar gezin besloten om de groep uit te breiden met een reu. Chrystopher Cal van Margnes v/d Sterre vult deze vacature met veel liefde en plezier op. In 2011 heeft hij samen met Azora een prachtig gezond nestje gehad.

Op deze website kunt u alle informatie vinden over onze kennel. Mocht u verder nog vragen hebben, kunt u uw vraag direct stellen via de contact pagina.


 


Leuke foto

101_2202

Laatste nieuws

Het gaat prima hier!

Zoals ik een aantal weken geleden al schreef gaat het hier prima. Onze Sacha groeit als kool en heeft haar plaatsje in de roedel gevonden. Soms gaat dat moeizaam, maar Sacha is een beminnelijk type, ze kwam, zag en overwon. We zijn erg benieuwd hoe het straks zal gaan als Sacha een klein zusje krijgt. Dinsdag j.l. zijn we even naar Friesland gereden om naar de pups te kijken. Wat een plaatjes en wat groeien ze hard. Heerlijk dat wij er straks een mee naar huis gaan nemen. Ze hebben bijna allemaal een thuis gevonden. Voor twee prachtige reutjes wordt nog een thuis gezocht. Dus heeft u interresse in een zorgvuldig en met zorg gefokte reutje, neem dan eens een kijkje op de website van Margnes v.d.Sterre. Volop foto's en informatie kunt u daarop vinden over dit nest. Beide ouders hebben hun sporen verdiend in de showwereld en zijn natuurlijk getest op HD en PRA. Ook bij The Moorland Friends is er nog een enkele pup beschikbaar. Deze zijn iets ouder. Ook daar prachtige pups uit gezonde en geteste ouders. Wij zullen u op de hoogte houden van de belevenissen van Sacha en haar zusje ( grappig genoeg zijn ze echt familie van elkaar ) Binnenkort ook foto's hoop ik!! Tot snel.

Te lang geleden!!

Eindelijk is er nieuws !!!

Wat is het leeg!

Dan opeens is het zover, daar gaat de laatste van het nest! Wij zwaaien haar uit, net zoals we haar broertjes...